Security

Met cloud worden kritieke gegevens opgeslagen en verwerkt in verschillende omgevingen, vaak van verschillende aanbieders. Gebruikers hebben overal en altijd toegang tot gegevens en applicaties van verschillende apparaat typen. Deze technologische vooruitgang verandert hoe we omgaan met cyberbeveiliging. We moeten ons aanpassen aan een meer gediversifieerde omgeving. Cloudbeveiliging gaat over het efficiënt orkestreren en automatiseren van gebeurtenissen, om een snelle detectie en reactie op cyberbeveiligingsincidenten mogelijk te maken. Het gaat om het elimineren van complexiteit, het gaat om behendigheid en flexibiliteit.

Steeds vaker kiezen organisaties voor de Cloud. Ook werken veel organisaties al in de Cloud, door bijvoorbeeld het gebruik van Office365 of Dropbox. Dat brengt risico’s met zich mee voor het beheer en de beveiliging van data. Onze Cloud security oplossingen stellen u in staat om ook controle te krijgen over de data die in de Cloud is opgeslagen (zowel IaaS, SaaS, Paas). Zo bent u, onafhankelijk van de Cloud providers of SaaS dienst, in staat om hetzelfde beheer en security uit te oefenen als u gewend was op uw On-Premise infrastructuur.

We hebben de expertise om u te begeleiden en u te helpen bij het beveiligen van uw Cloudomgeving. Cloudworks helpt u bij het navigeren door het landschap van het beveiligen van gegevens, het beheren van identiteiten en applicaties met een zero-trust-model, het automatiseren en orkestreren van uw beveiliging en het detecteren en reageren op incidenten.

Vendoren waar wij nauw mee samenwerken zijn onder andere Proofpoint, Palo Alto en Check Point.