Visie

De huidige Cloud is het fundament voor een vertrouwd, gecontroleerd, betrouwbaar, veilig en virtueel platform. In eerste instantie migreren bedrijven, organisaties en instellingen naar een gestandaardiseerde ICT omgeving om optimalisatie, beheer en IT-diensten te organiseren conform de eisen van hun eindgebruikers: de private Cloud.

De private Cloud is een dynamische, efficiënte en flexibele infrastructuur die voldoet aan on-Demand behoeften van interne eindgebruikers.

De public Cloud is een dynamische, efficiënte en flexibele infrastructuur die voldoet aan on-Demand behoeften van externe eindgebruikers.

In tweede instantie migreren bedrijven, organisaties en instellingen naar een combinatie van een private en public Cloud: de hybrid Cloud.

In derde instantie migreren bedrijven, organisaties en instellingen volledig naar een externe infrastructuur die private Clouds hosten en on-Demand diensten as a service aanbieden aan bedrijven, organisaties, instellingen en consumenten: de public Cloud.

Cloudworks’ visie is dat deze drie varianten de Cloud vormen waaruit bedrijven, organisaties, instellingen en consumenten diensten naar behoefte(n) kunnen kiezen: overal en op elk moment.