DELL EMC

De toename in data, dankzij zowel traditionele als moderne applicatie-workloads, stelt hogere eisen aan het automatiseren en aan de bandbreedte zowel binnen als buiten het datacenter. Dankzij samenwerking en gezamenlijke engineering stellen Dell EMC en VMware organisaties in staat meer waarde te halen uit hun IT-investeringen.

Een goed voorbeeld zijn de zeer geautomatiseerde scale-out VxRail HCI appliances die de noodzaak om operations snel en efficiënt te kunnen schalen en hun digitale transformatiedoelen ondersteunen. Applicaties en data worden steeds vaker naar edge-locaties, core datacenters en hybrid-cloud-omgevingen gedistribueerd.

Klanten kloppen bij Cloudworks aan als een vertrouwde partner voor het bieden van een goede ervaring via een gezamenlijk ontworpen digitaal fundament tussen Dell EMC VxRail en VMware.

Als één van de grootste hardware leveranciers ter wereld opereert Dell EMC in alle lagen van de markt. Cloudworks kan zeer snel schakelen met betrekking tot uw juiste hardware keuzes. Onze samenwerking met Dell betekent dat onze medewerkers kennis en kunde hebben met betrekking tot Dell EMC storage- en serveroplossingen.

Website: www.dell.com