Proofpoint

Uw mensen doen zaken die ver buiten de grenzen van traditionele netwerkperimeters en aangesloten eindpunten liggen. E-mail, sociale media en mobiele apparaten zijn de nieuwe instrumenten voor de handel en voor cybercriminelen, de nieuwe aanvalshulpmiddelen.Proofpoint beschermt uw mensen, gegevens en merk tegen geavanceerde bedreigingen en compliancerisico's.Gebouwd op de Cloud en 's werelds meest geavanceerde intelligentieplatform, helpen onze oplossingen u gerichte aanvallen effectief te detecteren en te blokkeren en snel te reageren op vermeende compromissen.

Proofpoint’s oplossingen stoppen 99% van attachment-based attacks. En in meer dan 600 miljoen e-mails, meer dan 7 miljoen mobiele apps en honderdduizenden sociale media-accounts worden elke dag worden geavanceerde bedreigingen en compliancerisico’s gedetecteerd en geblokkeerd.

Cloudworks helpt klanten ook om grote bestanden veilig te delen en gevoelige informatie te beschermen terwijl deze wordt verzonden, opgeslagen en gearchiveerd. Wij zijn gespecialiseerd Partner van Proofpoint en leveren de volgende Proofpoint diensten:

  • Demo en gratis Proofpoint testlicenties;
  • Leveringen van alle producten in het Proofpoint portfolio;
  • Support & maintenance;
  • Installatie, implementatie en migratie;
  • Trainingen.

Website: www.proofpoint.com