DropBox Business

Bestanden raken overal verspreid. Wanneer bestanden op meerdere apparaten en in verschillende oplossingen staan en teams in verschillende vestigingen werk gedaan proberen te krijgen, gaat dat vaak ten koste van een effectieve samenwerking. Dropbox Business brengt apparaten, apps en vestigingen op één lijn, zodat medewerkers eenvoudig kunnen samenwerken met elkaar en externe partners. Dankzij geavanceerde functies als opmerkingen en de Dropbox-badge kunnen gebruikers nu samenwerken in de bestanden die ze elke dag gebruiken.

Medewerkers gebruiken graag tools waarmee ze productief blijven. Maar als er te veel oplossingen zijn, kan IT de bedrijfsgegevens maar moeilijk beheren. Dropbox Business biedt zowel eindgebruikers als IT wat ze nodig hebben: een centraal beheerde oplossing die geschikt is voor alle apps en apparaten die medewerkers al gebruiken.

Het kost tijd en geld om een bedrijf te laten groeien. In Dropbox Business kunt u de accounts van al uw teamleden beheren. Dat maakt opschalen een stuk eenvoudiger. Bovendien blijft uw team dankzij een flexibele oplossing productief, zodat u niet langer verouderde technologieën hoeft te gebruiken en dus geld bespaart.

Met reeds 500 miljoen gebruikers heeft Dropbox aangetoond wereldleider te zijn op het gebied van File Sync & Sharing. In geval van Filesharing & Collaboration kiest u met Cloudworks dus voor Dropbox Business, dus voor zekerheid, vertrouwen en veiligheid.

Website: www.dropbox.com