SNOW Software

Krijg volledige zichtbaarheid van uw gehele softwarepark. Nuttig, onnodig of zonder licentie? Tenzij u de status van uw software en cloudservices kent, kunt u geld verspillen of een nare verrassing riskeren wanneer u wordt gecontroleerd. En hoe zit het met alle niet-herkende technologie die wordt geïmplementeerd uit het zicht van ICT? Hoe zorgt u voor compliance en beveiliging van software die u niet kunt zien?

Met Snow's Software Asset Management (SAM) oplossing worden uw vragen beantwoord. Het biedt volledige zichtbaarheid over de software en cloudservices die uw bedrijf gebruikt. Het brengt on-premise, cloud en mobiel in kaart, waardoor u de controle hebt met behulp van één single source of truth. Hiermee kunt u alle assets in uw omgeving ontdekken, licenties stroomlijnen en vereenvoudigen, tastbare besparingen realiseren en risico's verminderen. U krijgt een actueel beeld van wat er in uw organisatie is geïmplementeerd, met geautomatiseerde workflows om de acceptatie te versnellen en de ROI te verhogen. De Software Asset Management oplossing van SNOW is ontworpen om ervoor te zorgen dat de $ 320 miljard die jaarlijks wereldwijd wordt uitgegeven aan enterprise software ook goed besteed wordt.

Maar een ICT-organisatie die denkt dat Software Asset Management puur en alleen over het bepalen van de licentiepositie en compliance gaat zal niet ten volle profiteren van het grotere plaatje. Het wordt cruciaal dat de ICT-organisatie de gelegenheid aangrijpt om relevant te blijven voor haar interne klanten zoals de Business. SNOW kan de data verkregen uit SAM-technologie inzetten om bredere bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Denkt u hierbij aan een sterkere positie tijdens een Microsoft audit, het geautomatiseerd vullen van een CMDB, het verkrijgen van inzicht in de Cloud, een betere voorspelbaarheid van software uitgaven of geautomatiseerde on-en off-boarding van medewerkers. Cloudworks kan u als SNOW Software partner u helpen uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

Indien u meer wilt weten over de oplossingen van SNOW Software laat het ons graag weten en onze specialist neemt contact met u op.

Website: www.snowsoftware.com