Schneider electric

American Power Conversion biedt bescherming tegen een van de voornaamste oorzaken van gegevensverlies, schade aan hardware en downtime: problemen met de stroomvoorziening.

APC werd in 1981 opgericht en is een toonaangevende leverancier van wereldwijde “end-to-end” producten en -diensten op het gebied van spanningsbeveiliging, zowel voor wissel- als voor gelijkstroom, zoals piekonderdrukkers, UPS-systemen (noodstroomvoorzieningen), spanningsregulatieapparatuur, bijbehorende software, ontwerp en installatie van gelijkstroomsystemen, gelijkrichters en stroomvoorzieningen voor gelijkstroom en professionele adviesdiensten op het gebied van Nonstop NetworkingTM.

APC staat bekend om zijn Legendary ReliabilityTM en zet de toon als het gaat om kwaliteit, innovatie en ondersteuning voor oplossingen op het gebied van stroomprotectie, van desktopcomputers via computercentra tot complete faciliteiten.

De totaaloplossingen van APC zijn zowel voor gebruik thuis als op kantoor ontworpen. Ze verbeteren de beheermogelijkheden, de beschikbaarheid en de prestaties van gevoelige elektronische, netwerk-, communicatie en andere industriële apparatuur in alle soorten en maten. In geval van stroomstoringen biedt een UPS-systeem piekonderdrukking, de mogelijkheid tot het filteren van kabels en onmiddellijke reserveaccustroom ter bescherming van bedrijfskritische toepassingen.

Website: www.schneider-electric.nl