Microsoft

Cloud Computing, dat is wat we doen.

Cloud Computing betekent het verplaatsen van een of al uw gegevens en het verwerken van applicaties naar een veilige online service in plaats vanaf een fysieke machine die zich op uw locatie bevindt. Dit kan een datacenter of gedistribueerd platform zoals Microsoft Azure omvatten.

Kan Cloud Computing uw bedrijf ten goede komen? Stelt u zichzelf dan alstublieft de volgende vragen:

  • Wilt u toegang hebben tot uw belangrijkste gegevens vanaf elk apparaat?
  • Wilt u uw mobiele personeel inschakelen, of het nu één persoon is of een hele vloot?
  • Wilt u geld besparen op gegevensverwerking?
  • Brengt uw personeel meerdere sites over, maar heeft u toegang nodig tot dezelfde gegevens of applicatie?
  • Wilt u de voordelen van het gebruik van grote bedrijfssystemen zoals Microsoft Exchange of Sharepoint, maar op basis van een eenvoudige kleine maandelijkse betaling in plaats van een grote kapitaalinjectie vooraf?

Als u zelfs op één van deze vragen ja hebt geantwoord, kan een cloud- of hybride cloudoplossing u geld en tijd besparen en de productiviteit van uw organisatie verhogen.

De meeste van onze oplossingen draaien ook met behulp van Microsoft 365 Enterprise-tools die worden aangeboden met Windows 10, Office 365 en Enterprise Mobility + Security. Een van de belangrijkste voordelen van Cloudworks voor onze klanten is dat Microsoft 365 Enterprise een samenhangende set hulpprogramma's levert die door ons naar behoefte kunnen worden geïmplementeerd, waardoor de last op een lean IT-afdeling wordt verminderd.

Neemt u alstublieft vandaag nog contact met ons op om uw specifieke wensen te bespreken. We helpen u graag.

Website: www.microsoft.com