Over Ons

Cloudworks begeleidt organisaties in elke stap richting een cloud infrastructuur. Vanaf de eerste stap van een datacenter tot laatste stap in de public cloud. De transitie is een lange weg die voor iedere organisatie anders verloopt. Echter de eerste stap naar de cloud is voor iedere organisatie een noodzakelijke: cloud-readiness.

Cloud-readiness is het datacenter beschikbaar maken voor de mogelijkheid om de gehele infrastructuur of onderdelen van de infrastructuur naar een public cloud te spiegelen. Voldoen aan deze eis is de optimalisatie van de kernfactoren flexibiliteit, schaalbaarheid, continuïteit en efficiëntie: de vrijheid hebben om op elk moment en op iedere plaats de stap naar een ander platform te maken: de public cloud.

Cloud-readiness is niets meer dan het opbouwen van een eigen privat cloud. De privat cloud levert de efficiëntie van consolidatie en virtualisatie op ondernemings-niveau, terwijl het ook flexibiliteit aan de business levert door gebruik te maken van de mogelijkheden van cloud computing: IT als een service.

Cloudworks versnelt uw transformatie naar een privat cloud door het aanpakken van toepassing, infrastructuur, en governance-eisen. We beoordelen uw dynamische dienstverlening, rationaliseren uw applicatie portfolio, ontwikkelen uw cloud-ready architectuur en we beheren het transitie programma.

Cloudworks toont de waarde van een privat cloud sneller aan door tastbare voordelen voor de eindgebruikers binnen de organisatie te realiseren:

  • Drastisch verlagen van de IT-kosten.
  • Aanpassen IT-portfolio aan de zakelijke eisen.
  • Leveren van meer flexibele IT-diensten.